OutSystems
flow-image

Miten voi nopeuttaa loistavia digitaalisia kokemuksia vähäisen koodin avulla

Tämän resurssin on julkaissut OutSystems

Useilla toimialoilla ketterämmät kilpailijat kirittävät yritysjättiläisten kannoilla. Taistelukenttänä on asiakaskokemus. Valittavissa olevat aseet ovat digitaalisia. Innovaatioiden tahti on säälimätön.Digitaalinen innovaatio on tunnetusti vaikeaa ja valitettavaa, jos on pidettävä tuhansia tai miljoonia asiakkaita tyytyväisinä, ja todennäköisesti useita muita asioita, jotka estävät ilahduttamasta heitä ”kimaltelevilla” uusilla digitaalisilla kokemuksilla. Nämä esteet tarjoavat avoimen oven digitaalisille häiriötekijöille ja uusille yrityksille, joita tällainen monimutkaisuus ei paina.Tämän kirjan viidestä tapaustutkimuksesta voidaan oppia paljon. Ne osoittavat, että kilpailussa asiakkaiden sydämistä ja mielistä vähäinen koodi voi olla avainasemassa kilpailijoiden voittamiseksi. Saat lisätietoja lataamalla nyt.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Markkinointistrategia, Digitaalinen markkinointi, Markkinoinnin automaatio, Sisältömarkkinointi, Markkinointiohjelmistot, Sisääntuleva markkinointi, Markkinointiteknologia, B2B, Markkinointi-innovaatio, Yhteistyö, Sopeutuminen, Teknologia, Moderni markkinointi, Segmentointi