HubSpot
flow-image

Facebook-markkinointi: Kuinka kasvattaa kysyntää, luoda uskollisia faneja ja kasvattaa liiketoimintaa Facebookissa

Tämän resurssin on julkaissut HubSpot

Facebook ei ole uusi, eikä myöskään ajatus siitä, että jokainen yritys tarvitsee läsnäoloa Facebookissa.Paljon on kuitenkin muuttunut sen jälkeen, kun Facebook ilmestyi ensimmäisen kerran markkinointikentälle. Nykyään maailman suurin sosiaalinen verkosto voi tehdä asioita, joista monet meistä eivät olisi koskaan uneksineet 10 vuotta sitten: isännöidä 360-asteen videoita, myydä tuotteita chatbotin kautta tai jopa toimia tärkeimpänä uutislähteenä kahdelle kolmasosalle aikuisväestöstä.Lataa tämä webinaari nyt saadaksesi tärkeitä tietoja siitä, kuinka yrityksesi voi lisätä kysyntää, luoda uskollisia faneja ja kasvaa Facebookissa.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Verkkomarkkinointi, Markkinointiteknologia, B2B, Markkinointi-innovaatio, Yhteistyö, Sopeutuminen, Teknologia, Moderni markkinointi, Segmentointi, Hakuoptimointi, Verkkosivuston suorituskyky, Asiakkaan säilyttäminen, SEO, Sosiaalinen sisältö, Hakukoneoptimointi, Verkkoanalytiikka, Verkkoliiketoiminta