Bynder
flow-image

Digitaalisen omaisuuden hallinta vs. Dropbox, Box ja WeTransfer

Tämän resurssin on julkaissut Bynder

Organisaatiot toimivat harvoin tavoilla, joihin riittää yhden toiminnon ratkaisut, ja tiimit toimivat yleensä paremmin keskitetyissä ympäristöissä, jotka edistävät yhteistyötä. Mitä tulee digitaaliseen mediaan, jotkut alustat voivat olla tallentamista varten, toiset voivat olla siirtoja varten, mutta todellinen sisältö löytyy DAM-alustalta. Se on ainoa paikka, jossa digitaalista omaisuutta – tai sisältöä tai mediaa – luodaan, hallitaan ja säilytetään. Jos olet tiimissä, jonka on luotava, hallittava ja tallennettava sisältöä dynaamisesti, DAM on harkitsemisen arvoinen.

Lataa nyt

box-icon-download

*pakolliset kentät

Hyväksy ehdot

Pyytäessäsi tätä resurssia hyväksyt käyttöehtomme. Kaikki tiedot on suojattu tietosuojailmoituksellamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen dataprotection@headleymedia.com.

Liittyvät luokat Markkinointianalyysi, Markkinointistrategia, Asiakasanalyysit, Asiakassuhteet, Kuluttaja-analyysit, Tietojen louhinta, Digitaalinen markkinointi, Verkkomarkkinointi, Tietoon perustuva markkinointi, Kohdentaminen, Näyttömainonta, Markkinointiteknologia, B2B, Markkinointi-innovaatio, Yhteistyö, Sopeutuminen, Teknologia, Moderni markkinointi, Segmentointi